flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантні посади в суді.

23 березня 2023, 09:29

Як отримати інформацію щодо вакантних посад в Тернопільському міськрайонному суді Тернопільської області.
На час воєнного стану, відповідно до статті 31-1 Закону України «Про державну службу» від 07 травня 2022 року № 889-VIII, Закону України «Про внесення змін до деяких законі України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ. була спрощена процедура прийняття на державну службу. Зараз, оголошення про вакантні посади державної служби
Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області не публікуються на сайті Національного агентства з питань державної служби, а лише на сайті суду.
Знайти оголошення про вакансії можна на сайті суду на порталі Судова влада. На стартовій сторінці суду, слід обрати рубрику «Інше», а тоді розділ «Вакансії». У цьому розділі публікуються накази про оголошення добору на посади державної служби.
Для уточнення інформації щодо добору, можна звернутися до суду особисто або телефоном (0352) 25-94-31 (просити з’єднати з консультантом суду по роботі з персоналом Крупою Оксаною Анатоліївною).

Пресслужба суду.