flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду! Робота суду буде тимчасово обмежена.

16 березня 2020, 16:54

11 березня 2020 року Кабінетом міністрів України було прийнято постанову, про запобігання поширенню коронавірусу.

З метою виконання положень наведеної постанови та Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», враховуючи заяву голови Ради суддів України, щодо посилення заходів по запобіганню захворювання на коронавірус, у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією, на зборах суддів Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області, було прийнято рішення про зняття з розгляду судових справ призначених у період з 17 березня 2020 року по 03 квітня 2020 року у яких пояснення учасників справи є обов’язковими та які не можуть бути розглянуті без їх участі, про що сторони справи будуть повідомлені додатково. Всі невідкладні судові справи будуть розглядатися у встановленому законом порядку.

Відповідно до статті 3 Конституції України, людина, її життя та здоров’я, визначаються найвищою цінністю. З метою убезпечення учасників процесу, працівників апарату суду, суддів та співробітників Служби судової охорони від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та її масового поширення, висловлюємо переконливе прохання віднестися з розумінням до вищевикладеного і максимально утриматись від участі у судових засіданнях та відвідування суду на даний період часу.

З усією відповідальністю повідомляємо, що у вказаний період часу, судом не будуть прийматися рішення по залишенню справ без розгляду у зв’язку з неявкою сторін.

Також до 3 квітня 2020 року скасовується проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії, стажування тощо.

Окрім того, Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області рекомендує учасникам судового процесу використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронний кабінет, електронну пошту та телефон).

Рекомендуємо направляти позовні заяви, заяви процесуального характеру на адресу Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області поштою за адресою: 46003, м. Тернопіль, вул.. Котляревського, 34.

E-mail:

inbox@tem.te.court.gov.ua

Телефони:

Контакт-центр: 0-800-501-492 (безкоштовно на всій території України)риймальня суду суду (0352) 52-83-85

Слідкуйте за нашими новинами на офіційному веб-порталі та сайті соцмережі «фейсбук» суду.