flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні вітання всім військовослужбовцям України!

01 жовтня 2024, 09:02

Шановні українці, брати і сестри!
Вітаємо всіх чоловіків і жінок — захистників України. Поки є герої, що попри всі тяготи захищають мирне майбутне наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов’язково переможимо. Ми вже перемогли, бо агресор, що сподівався легко розтрощити нашу країну, отримав могутній народний спротив. Це і є перемога. Бо вже всі зрозуміли, що є країна, є єдиний народ, є воля до захисту свого права на державу і на свободу. Саме цього вони і не очікували. Вони не очікували що ми не населення, а народ. Ми різних національностей і релігій, але в цьому виявилась наша сила, адже ми не стали виясняти хто з нас який, а поєднались та доповнили міць, хоробрість та досвід один одного.


І ще, з’ясувалось що лише зустрівшись з війною, ми справді зрозуміли, що таке захистник України. І це тепер назавжди. Україна знає хто вони такі — наші захистники.

Подвиги захисників України — це та велика і велична правда історії. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина.
Бажаємо Вам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань, високих досягнень у нелегкій праці.

Сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

Нехай береже вас від усіляких бід Свята Богородиця.