flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15 грудня – День працівників суду ⚖️

15 грудня 2023, 18:16
15 грудня – День працівників суду ⚖️
 

Зі сторінки    Тернопільської обласної ради:

З нагоди професійного свята перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук відзначив працівників суду нашого краю за сумлінну роботу.

«На вас покладено важливу місію і обов’язок – здійснювати у державі правосуддя. Ви захищаєте права та інтереси людей, відстоюєте справедливість, стоїте на сторожі законності та конституційного порядку, – сказав Володимир Болєщук. – Ми живемо в історичні часи. Вчора Європейська Рада прийняла доленосне рішення, давши старт перемовинам про вступ України до ЄС. Це велика перемога Українського народу, яка відкриває для нас європейські перспективи. Але це також велика відповідальність та виклики, адже ми будемо змушені переглянути тисячі законодавчих і нормативно-правових актів. І тут роль нашої судової гілки влади буде однією з вирішальних. Бажаю вам і нам достойно впоратись із цим викликом, бо Україна – це правова держава з успішним майбутнім в Європейському Співтоваристві».

Перший заступник голови Тернопільської облради побажав працівникам суду міцного здоровʼя, наснаги та виваженості у прийнятті справедливих рішень.